Ontbijtkoeken met het krokante van Quaker Cruesli® en de 4 nootsoorten! Een makkelijk ontbijt recept dat je eenvoudig van te voren klaar kan maken.
ontbijtkoeken2

KROKANTE ONTBIJTKOEKEN

havermout ontbijtkoek recepten

Voorbereiding: 15 min

Bereiding: 15 min (oven)

Deze makkelijke en lekkere ontbijtkoeken kun je eenvoudig van te voren klaar maken. Bewaar in een luchtdichte trommel voor een snel ontbijt on-the-go.

Voor 8 grote of 16 kleine ontbijtkoeken:
  • 150 gram Quaker Cruesli® ​4 Nuts 
  • 60 gram rozijnen
  • 25 gram gemalen kokos
  • 50 gram lijnzaad
  • 100 gram boter op kamertemperatuur
  • 70 gram bloem
  • 1 ei
  • snufje zout
  1. Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
  2. Klop de boter in een mixkom tot deze romig is.
  3. Voeg het ei toe en een beetje zout. Roer vervolgens de overige ingrediënten erdoorheen en meng goed. Gebruik - indien nodig - je handen.
  4. Maak vervolgens koeken van het mengsel en leg deze op een bakplaat met bakpapier. De koeken lopen niet heel erg uit dus ze hebben na het bakken ongeveer.
  5. Bak gedurende 15 minuten en laat vervolgens afkoelen op een rek.
  6. Lekker als tussendoortje of als ontbijt.
Ontbijtkoeken met het krokante van Quaker Cruesli® en de 4 nootsoorten! Een makkelijk ontbijt recept dat je eenvoudig van te voren klaar kan maken.
ontbijtkoeken2

KROKANTE ONTBIJTKOEKEN

havermout ontbijtkoek recepten

Voorbereiding: 15 min

Bereiding: 15 min (oven)

Deze makkelijke en lekkere ontbijtkoeken kun je eenvoudig van te voren klaar maken. Bewaar in een luchtdichte trommel voor een snel ontbijt on-the-go.

Voor 8 grote of 16 kleine ontbijtkoeken:
  • 150 gram Quaker Cruesli® ​4 Nuts 
  • 60 gram rozijnen
  • 25 gram gemalen kokos
  • 50 gram lijnzaad
  • 100 gram boter op kamertemperatuur
  • 70 gram bloem
  • 1 ei
  • snufje zout
  1. Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
  2. Klop de boter in een mixkom tot deze romig is.
  3. Voeg het ei toe en een beetje zout. Roer vervolgens de overige ingrediënten erdoorheen en meng goed. Gebruik - indien nodig - je handen.
  4. Maak vervolgens koeken van het mengsel en leg deze op een bakplaat met bakpapier. De koeken lopen niet heel erg uit dus ze hebben na het bakken ongeveer.
  5. Bak gedurende 15 minuten en laat vervolgens afkoelen op een rek.
  6. Lekker als tussendoortje of als ontbijt.