Een pannenkoek als ontbijt, lekker! Een pannenkoek gemaakt van havermout, bananen, bakpoeder, ei en kokosmelk. Een goed begin van de dag.
havermout-kokos-pannenkoekjes_resized

HAVERMOUT-KOKOS PANNENKOEKJES

havermout pannenkoeken recept

Voorbereiding: 10 min

Bereiding: 3 min per
pannenkoek

Recept voor 8 pannenkoekjes.
  • 150 gr Quaker Havermout
  • 2 rijpe bananen
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 180 ml kokosmelk
  • 2 el kokosolie (om te bakken)
  1. Maak de havermout fijn in een keukenmachine of het bakje van een staafmixer.
  2. Prak de bananen met een vork en voeg deze tezamen met de andere ingrediënten, behalve de kokosolie, toe aan de havermout
  3. Klop dit mengsel door tot een stevig beslag. Het beslag is veel dikker dan ‘normaal’ pannenkoekenbeslag.
  4. Verhit een koekenpan met een beetje van de kokosolie en schep wat van het beslag in de koekenpan.
  5. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin (ongeveer 3 minuten per kant) en serveer met vers fruit naar keuze of eet ze zo op!
Een pannenkoek als ontbijt, lekker! Een pannenkoek gemaakt van havermout, bananen, bakpoeder, ei en kokosmelk. Een goed begin van de dag.
havermout-kokos-pannenkoekjes_resized

HAVERMOUT-KOKOS PANNENKOEKJES

havermout pannenkoeken recept

Voorbereiding: 10 min

Bereiding: 3 min per
pannenkoek

Recept voor 8 pannenkoekjes.
  • 150 gr Quaker Havermout
  • 2 rijpe bananen
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 180 ml kokosmelk
  • 2 el kokosolie (om te bakken)
  1. Maak de havermout fijn in een keukenmachine of het bakje van een staafmixer.
  2. Prak de bananen met een vork en voeg deze tezamen met de andere ingrediënten, behalve de kokosolie, toe aan de havermout
  3. Klop dit mengsel door tot een stevig beslag. Het beslag is veel dikker dan ‘normaal’ pannenkoekenbeslag.
  4. Verhit een koekenpan met een beetje van de kokosolie en schep wat van het beslag in de koekenpan.
  5. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin (ongeveer 3 minuten per kant) en serveer met vers fruit naar keuze of eet ze zo op!