Een crunchy overnight oats recept met dadel en banaan. Door de amandelmelk en knapperige pecannoten is deze overnight havermout net even anders.
Crunchy overnight oats-main

CRUNCHY OVERNIGHT OATS

havermoutpap recepten

Voorbereiding: 5 min

Bereiding: -

Door de amandelmelk en de knapperige pecannoten is deze overnight havermout net weer even anders. Om ervoor te zorgen dat de pecannoten niet slap worden en de banaan niet bruin, voeg je die de volgende ochtend toe. 

  • Voor 1 persoon 
  • 40 gram Quaker Havermout
  • een scheutje amandelmelk
  • 3 dadels, in kleine stukjes gehakt
  • 1 tl vanillearoma
  • een paar pecannoten
  • 1/4 banaan
  • 1/2 tl chiazaadjes
  • een paar eetlepels Griekse yoghurt

  1. Doe de Quaker Havermout in een glas en giet hier een scheutje amandelmelk bij. Het moet net niet helemaal onder staan.

  2. Voeg de kleingesneden dadels hier aan toe en giet het vanille aroma eroverheen. Zet in de koelkast tot gebruik. 

  3. De volgende ochtend voeg je de pecannoten en de banaan toe. Dek af met Griekse yoghurt en bestrooi met wat chia zaadjes.

Een crunchy overnight oats recept met dadel en banaan. Door de amandelmelk en knapperige pecannoten is deze overnight havermout net even anders.
Crunchy overnight oats-main

CRUNCHY OVERNIGHT OATS

havermoutpap recepten

Voorbereiding: 5 min

Bereiding: -

Door de amandelmelk en de knapperige pecannoten is deze overnight havermout net weer even anders. Om ervoor te zorgen dat de pecannoten niet slap worden en de banaan niet bruin, voeg je die de volgende ochtend toe. 

  • Voor 1 persoon 
  • 40 gram Quaker Havermout
  • een scheutje amandelmelk
  • 3 dadels, in kleine stukjes gehakt
  • 1 tl vanillearoma
  • een paar pecannoten
  • 1/4 banaan
  • 1/2 tl chiazaadjes
  • een paar eetlepels Griekse yoghurt

  1. Doe de Quaker Havermout in een glas en giet hier een scheutje amandelmelk bij. Het moet net niet helemaal onder staan.

  2. Voeg de kleingesneden dadels hier aan toe en giet het vanille aroma eroverheen. Zet in de koelkast tot gebruik. 

  3. De volgende ochtend voeg je de pecannoten en de banaan toe. Dek af met Griekse yoghurt en bestrooi met wat chia zaadjes.