Een pannenkoek recept voor in de ochtend! Een pannenkoek gemaakt van goudbruin geroosterde haver clusters, kwark, eieren en nog meer ingrediënten.
Cruesli pancakes-main

CRUESLI® ONTBIJT PANNENKOEK

havermout pannenkoeken recept

Voorbereiding: 25 min

Bereiding: 4 min per pannenkoek

  • Voor 4 personen: 
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • ¼ tl kaneel
  • 200 ml melk
  • 2 eieren
  • 100 g Quaker Cruesli® Rode Vruchten
  • 4 el boter
  • 200 ml magere kwark
  • 6 el bosbessenjam

Beslag:

  1. Zeef het zelfrijzend bakmeel boven een kom en mix dit met een snufje zout, de kaneel en de melk tot een dik beslag.
  2. Roer de eieren door het beslag en voeg de Quaker Cruesli® aan het beslag toe.

Bakken:

  1. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en schep hierin met een juslepel 3 kleine bergjes beslag.
  2. Bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur in ca. 4 minuten aan beide zijden goudbruin.
  3. Schep de pannenkoekjes uit de pan en houd ze tussen 2 borden warm. Bak op deze wijze alle pannenkoekjes en verdeel ze vervolgens over 4 borden. Schep de kwark en bosbessenjam over de pannenkoekjes en serveer ze warm.
Een pannenkoek recept voor in de ochtend! Een pannenkoek gemaakt van goudbruin geroosterde haver clusters, kwark, eieren en nog meer ingrediënten.
Cruesli pancakes-main

CRUESLI® ONTBIJT PANNENKOEK

havermout pannenkoeken recept

Voorbereiding: 25 min

Bereiding: 4 min per pannenkoek

  • Voor 4 personen: 
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • ¼ tl kaneel
  • 200 ml melk
  • 2 eieren
  • 100 g Quaker Cruesli® Rode Vruchten
  • 4 el boter
  • 200 ml magere kwark
  • 6 el bosbessenjam

Beslag:

  1. Zeef het zelfrijzend bakmeel boven een kom en mix dit met een snufje zout, de kaneel en de melk tot een dik beslag.
  2. Roer de eieren door het beslag en voeg de Quaker Cruesli® aan het beslag toe.

Bakken:

  1. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en schep hierin met een juslepel 3 kleine bergjes beslag.
  2. Bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur in ca. 4 minuten aan beide zijden goudbruin.
  3. Schep de pannenkoekjes uit de pan en houd ze tussen 2 borden warm. Bak op deze wijze alle pannenkoekjes en verdeel ze vervolgens over 4 borden. Schep de kwark en bosbessenjam over de pannenkoekjes en serveer ze warm.