QUAKER HAVERMOUT

Vraag: Hoe kan ik havermoutpap het beste bereiden?
Antwoord:

Je kunt havermout op veel verschillende manieren bereiden. Warm of koud met fruit, noten en/of zaden of juist hartig. Met melk, yoghurt, water of zelf met roomkaas, noem maar op, de variatie is eindeloos.

De traditionele havermout pap is simpel en snel te bereiden. Met behulp van dit recept, maak je hem zoals wij hem het lekkerst vinden.

Op onze receptenpagina  vind je bovendien andere lekkere variaties en recepten.

 
Vraag: Kan Havermout ook met water worden bereid?
Antwoord:

Ja, havermoutpap kan ook bereid worden met water in plaats van melk. De verdere bereidingswijze blijft dan hetzelfde.

 
Vraag: Kan ik Quaker Havermout ook koud eten?
Antwoord:

Quaker Havermout kun je heel goed koud eten. Zo heeft Quaker een uitgebreid assortiment van op havermout gebaseerde ontbijtgranen, die je koud eet met melk of yoghurt. Ook met de reguliere Quaker Havermout zijn er talloze koude bereidingen denkbaar, zoals bijvoorbeeld overnight oats.

 
Vraag: Bevat Quaker Havermout gluten?
Antwoord:

Havermout is van nature glutenvrij, maar door mogelijkheid op kruisbesmetting kunnen wij niet garanderen dat Quaker Havermout glutenvrij is. Als je coeliakie hebt, kun je Quaker Havermout dan ook niet eten. Vermijd je gluten het liefst zo veel mogelijk willen vanuit persoonlijke overtuiging, dan is Quaker Havermout een prima keuze.

 
Vraag: Hoe kan ik Quaker Havermout lekker maken?
Antwoord:

Eén van de mooie eigenschappen van havermout is dat het een vrij neutrale smaak heeft, waardoor je gemakkelijk zelf naar eigen smaak fruit, noten en/of zaden kunt toevoegen. Ook kun je Quaker Havermout gebruiken in recepten voor de lunch, als tussendoortje of het avondeten. Op zoek naar inspiratie? Kijk eens op onze receptenpagina.

 

Heeft u toch een andere vraag of opmerking?

In dat geval staat onze consumentenservice voor u klaar.

CONTACT